Roens Daverende Dertig 1/11/2021

   ROENS DAVERENDE DERTIGWeek 5 van 1 november 2021
dwvwaw  
115BILLY IDOLBITTER TASTE
264Ray WilsonAlmost famous
325VolbeatShotgun blues
435YungbludFleabag
555EclipseTwilight
685TremontiNow and forever
775Jerry CantrellBrighten
895MastodonTeardrinker
9125InsomniumThe wanderer
10103ManeskinMammamia
1145Guns N’ RosesHard Skool
12N1Slash ft. Myles Kennedy & The ConspiratorsThe river is rising
13222PortraitCurtains
14193Bullet For My ValentineRainbow veins
15232WhitechapelOrphan
16185Eddie VedderLong way
17174Blake SheltonCome back as a country boy
18163Brandi CarlileRight on time
19115GhostHunter’s moon
20205Kissin’ DynamiteWhat goes up
21302Crazy LixxRise above
22292Bryan AdamsSo happy it hurts
23272Miranda LambertIf I was a cowboy
24282Dave Gahan & SoulsaversMetal heart
25213PlaceboBeautiful James
26N1EclipseRoses on your grave
27N1MadrugadaThe world could be falling down
28135SeetherWasteland
29155Jeff Scott Soto ft. Dino JelusickDon’t let it end
30145John Mellencamp & Bruce SpringsteenWasted days
   BOEM!-track: TensorDesperate minds desperate measures
   Ontploft: 
 244The Pretty Reckless ft. Matt Cameron & Kim ThayilOnly love can save me now
 254Jerry CantrellAtone
 264Chris StapletonNothing else matters

Slechts drie nieuwkomers deze week in Roens Daverende Dertig. Kalm weekje zou je denken, maar de klapperrrrr van de week, de hoogste nieuwkomer, raast meteen binnen op nr.12!. ‘The river is rising’, onze BOEM!-track van vorige week van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators breekt zodoende meteen het slechts 2 weken oude record van Maneskin die nieuw binnen kwamen op 15 en nu in hun derde week blijven haperen op nr.10! De Zweedse hardrock-band Eclipse komt met ‘Roses on your grave’ – de vierde single alweer uit hun gewéldige nieuwe plaat ‘Wired’ – nieuw binnen op nr.26, terwijl hun vorige single ‘Twilight’ stationair blijft op 5. Madrugada, tenslotte is de derde en laatste nieuwkomer op 27 met het van melancholie doordrongen ‘The world could be falling down’. Drie nieuwkomers betekent dat we deze week The Pretty Reckles, Jerry Cantrell en Chris Stapleton moeten uitwuiven. Sterkste stijgers deze week zijn Bryan Adams, Crazy Lixx, Whitechapel, Bullet For My Valentine en Portrait en dat ten koste van John Mellencamp & Bruce Springsteen, Jeff Scott Soto ft. Dino Jelusick, Seether en Guns N’ Roses die de zwaarste klappen krijgen. Ook Placebo zakt alweer in de derde week van 21 naar 25, terwijl Eddie Vedder stilaan terug naar boven klautert nadat ie 2 weken geleden 9 plaatsen naar beneden tuimelde! Insomnium beukt deze week na 5 weken de deur naar de top 10 open en stijgt 3 plaatsen naar nr.9. Traag maar gestaag zwerft de Finse death metal-groep met het uiterst sfeervolle ‘The wanderer’ richting podium. Hetzelfde kan trouwens gezegd worden van Mastodon en Tremonti die ook al na 5 weken blijven doorstijgen. Dat podium ziet er trouwens niet meer hetzelfde uit als vorige week: Yungblud tuimelt eraf en belandt op 4 en ook Volbeat moet verrassend genoeg een plaatsje afstaan, ten voordele van Ray Wilson die in z’n vierde week al naar nr.2 klimt! De nummer één tenslotte is voor de derde opeenvolgende week nog steeds stevig in handen van gouwe ouwe Billy Idol met z’n ‘Bitter taste’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.