Roens Daverende Dertig 8/11/21

   ROENS DAVERENDE DERTIGWeek 6, 8 november 2021
dwvwaw  
1122SLASH ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORSTHE RIVER IS RISING
225Ray WilsonAlmost famous
316Billy IdolBitter Taste
486MastodonTeardrinker
596InsomniumThe wanderer
666TremontiNow and forever
7133PortraitCurtains
836VolbeatShotgun blues
946YungbludFleabag
1056EclipseTwilight
11153WhitechapelOrphan
1276Jerry CantrellBrighten
13144Bullet For My ValentineRainbow veins
14166Eddie VedderLong way
15213Crazy LixxRise above
16262EclipseRoses on your grave
17104ManeskinMammamia
18116Guns N’ RosesHard Skool
19223Bryan AdamsSo happy it hurts
20233Miranda LambertIf I was a cowboy
21175Blake SheltonCome back as a country boy
22184Brandi CarlileRight on time
23243Dave Gahan & SoulsaversMetal heart
24272MadrugadaThe world could be falling down
25N1Midnight OilRising seas
26N1TensorDesperate minds desperate measures
27196GhostHunter’s moon
28206Kissin’ DynamiteWhat goes up
29N1VolbeatBecoming
30N1Bad WolvesIf tomorrow never comes
   BOEM!-track: Smith / KotzenBetter Days
   Ontploft: 
 253PlaceboBeautiful James
 285SeetherWasteland
 295Jeff Scott Soto ft. Dino JelusickDon’t let it end
 305John Mellencamp & Bruce SpringsteenWasted days

Als een gigantische tsunami rolden Slash en zijn vrienden Myles Kennedy & The Conspirators de voorbije 2 weken over Roens Daverende Dertig om uiteindelijk nu al op nr.1 aan te spoelen met ‘The river is rising’! En dat in de week van de klimaattop in Glasgow; dat kan haast geen toeval zijn! Ook de Australische veteranen van Midnight Oil drukken andermaal hun bezorgdheid uit over de klimaatverandering in de uitstekende nieuwe single ‘Rising seas’, die deze week onze hoogste nieuwkomer is op nr.25. Het ook al brandend actuele ‘Desperate mindsn desperate measures’, onze BOEM!-track van vorige week, van het Belgische Tensor volgt in het spoor van Midnight Oil en is de tweede nieuwkomer op 26. Volbeat en Bad Wolves zijn de twee resterende nieuwkomers en sluiten de Daverende Dertig deze week af op plaatsen 29 en 30 met hun catchy nieuwe singles ‘Becoming’ en ‘If tomorrow never comes’. Placebo, Seether, Jeff Scott & Dino Jelusick en John Mellencamp & Bruce Springsteen moeten helaas baan ruimen voor onze 4 nieuwkomers. Naast Slash en zijn vrolijke vrienden schudt ook Portrait de top 10 duchtig door elkaar. Hun ‘Curtains’ raast in de derde week door naar nr.7, terwijl ook Insomnium en Mastodon hun weg naar het podium gestaag verder zetten. Benieuwd alvast hoe dat volgende week allemaal afloopt! Ondertussen moet Volbeat met ‘Shotgun blues’ het podium verlaten en valt Billy Idol na 3 weken van z’n troon en landt op 3 met ‘Bitter taste’. Ray Wilson houdt koppig vol op nr.2 met ‘Almost famous’. Whitechapel kan deze week de poort naar de top 10 nog net niet open beuken met ‘Orphan’, dat 4 plaatsen stijgt naar nr.11. Andere opvallende en sterke stijgers deze week zijn Eddie Vedder, Bryan Adams en het gewéldige glam metal-geweld van Crazy Lixx en Eclipse! Maneskin zakt opvallend genoeg in hun vierde week al stevig van 10 naar 17! Ook op weg naar de uitgang: onze ex-nummer één van Guns N’ Roses, Ghost en Kissin’ Dynamite. Eén van hen zal volgende week plaats moeten maken voor onze BOEM!-track en dat is deze week de nieuwe single ‘Better days’ van gitaar geweldenaars Adrian Smith & Richie Kotzen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.