Het beste moet nog komen…

… gaat zowel op voor deze blog als voor één van mijn favoriete programma’s op Radio 1

Pffff… wat was het vandaag een saaie aflevering zeg. Gast Dirk Blanchart had nu eens werkelijk niks te zeggen en met zijn muziekkeuze was het nog slechter gesteld als met de muziekkeuze van Michel Verschueren vorige vrijdag.

Gelukkig is er de immer verrukkelijke presentatrice Friedl’ Lesage nog  

Alleen daarvoor blijft een mens immers luisteren, ook al was het zoals vandaag een totaal oninteressante gast.

Hopelijk morgen een betere aflevering met choreografe Anne Teresa De Keersmaeker als gaste. Haar naam zegt me niets, maar ik heb van dit programma ondertussen wel al begrepen dat de minst bekende gasten soms de interessantste zijn.

Als ik Friedl’ tenslotte nog een tip mag geven: Nodig eens Patrick Riguelle uit als gast! En liefst nog voor de zomerstop aub