TOM BARMAN morgen in Het Beste !

barmanMorgen zit Tom Barman een uur lang van 9u tot 10u op de schoot bij de Goddelijke Friedl’ Lesage in ‘Het beste moet nog komen’, mijn dagelijkse favoriete ontbijtprogramma op Radio 1. De chansaar godmiljaar! Enfin, misschien nog een geluk dat de kans dat ik met Friedl’ in één en hetzelfde radiostudiootje zou zitten eerder klein is, want mijn bloeddruk zou nogal in de hoogte schieten. En niét alleen mijn bloeddruk

 

Maar ik wijk af. Ik ben eigelijk vooral benieuwd of Tom Barman het zal aandurven zijn échte favoriete muziek te laten draaien op Radio 1. Of zal hij zoals zovelen zijn keuze aanpassen aan het muziekprofiel van Radio 1?

 

Ik gok alvast op 5 of 6 songs van deze artiesten:

 

– Nick Drake

– Will Oldham (Bonnie Prince Billy of één of andere vorm van Palace)

– Tom Waits

– Morphine

– Captain Beefheart

– Serge Gainsbourg

 

Of zou er toch ook iets van Girls Against Boys tussen sluipen?

 

* Edit: … en het werd uiteindelijk heel wat anders… Wie het gemist heeft, kan de uitzending van vandaag nog maandenlang herbeluisteren in het archief van het programma…