Vier Voor Vrijdag! Aflevering 1

Mijn blog heeft dringend nood aan een wekelijks vast rubriekje. Daarom: om mijn blogweek af te sluiten, zal ik iedere vrijdag 4 nieuwe MySpace-luistertips geven. In de meeste gevallen zal het gaan om MySpace pagina’s van artiesten waarvan ik de volledige cd al gekocht en goedgekeurd heb; in de andere gevallen heb ik de cd onlangs besteld na de tracks van het nieuwe album beluisterd te hebben op de MySpace pagina van de desbetreffende artiesten / groepen.

 

Voor deze eerste aflevering start ik met deze tips: Klik op de foto om naar de desbetreffende MySpace-pagina te gaan om de getipte tracks te kunnen beluisteren !!!

 

 

stephen simmons1. Stephen Simmons – Devil’s work is never done

 

Uit het nieuwe album ‘Drink ring Jesus’. Ontdekking van de week voor mij. Dit album moét ik hebben gewoon. Alle tracks op de myspace-pagina zijn overigens downloadbaar.

 

 

 

 

greg graffin2. Greg GraffinDon’t be afraid to run

 

Uit het nieuwe album ‘Cold as the clay’. Verrassend sterke, gevarieerde alt.country soloplaat van de zanger van punkrockgroep Bad Religion. Het stemtimbre van Graffin zit gewoon perfect in dit alt.country-jasje! Ook deze track is downloadbaar. Luister zeker en vast ook eens naar de bluegrass-song ‘Talk about suffering’! Die is dan weer niet downloadbaar.

 

 

 

MarkErelli3. Mark Erelli – The only way

 

Uit het nieuwe album ‘Hope and other casualties’; één van mijn favoriete americana-albums van het jaar. De sterke filmische teksten van Mark Erelli laten zich lezen als een goed boek. Dit is ook al één van dé ontdekkingen van het jaar voor mij.

 

 

 

 

butte la rose4. Butte La Rose – Sunday afternoon

 

Uit het nieuwe album ‘The rose mountain’. Zoals deze recensie het zo mooi verwoordt: dit is inderdaad het soort alt.country waarvoor ik destijds van het genre ben gaan houden.

4 gedachten over “Vier Voor Vrijdag! Aflevering 1

 1. er zullen er zéker bijzijn gewoon omdat het gratis is, maar ja, het zal toch wel een memorabele dag worden denk ik.
  Veel beterschap he 🙂

  Like

 2. Mercie Josie… veel plezier gewenst daar in Gent de zondag! Zie dat de hondjes niet vertrappeld worden eh want der zal een massa volk zijn mè gedacht…

  Like

 3. Coole blog! En bedankt dat je HANX bij je favoriete sites hebt gezet, ik zag het via de statistieken en er komen best veel mensen via jou site op hanx terecht.

  Groetjes,
  Tim

  Like

 4. Wel wel, Roen, ik kom je weblog heel veel tegen als ik via google muziekinfo edm aan het opzoeken ben. Een fantastische muzieksmaak heb jij. Misschien is mijn radioprogramma ook wel iets voor jou: Esperanza op Urgent.fm, iedere zondagavond 23u. http://www.urgent.fm

  Like

Reacties zijn gesloten.