STEM Elliott Murphy in de Carte Blanche lijst!

elliott murphy - coming home again’s Zaterdags blijf ik altijd tot de middag in mijn bed liggen. Schandalig, ik weet het, maar het is dan ook zowat de enige manier om toch rustig te kunnen luisteren naar Carte Blanche op Radio 1. Reden: beneden is er dan al véél te véél kleine Ayco drukte en dus is radio-luisteren of muziek beluisteren tout court onmogelijk.

 

Vandaag was ik echter iets rapper dan gewoonlijk uit mijn bed. Na de nummer 3 van deze week, Tom Waits met ‘The long way home’, werd Elliott Murphy zowaar aangekondigd als vijfde en hoogste tipnotering deze week!!! Ik had ‘A touch of kindness’ al een paar keer horen voorbijkomen de laatste weken op Radio 1, maar ik had nooit gedacht dat ze het nog zouden selecteren voor Carte Blanche.

 

Elliott stond nochtans al eens eerder in Carte Blanche, in november 2005 met ‘Terraplane blues’, maar doordat ik toen iedereen op de Elliott Murphy mailinglist tot stemmen had aangemaand, dacht ik dat ze daar bij Radio 1 wel eens een stortvloed aan buitenlandse stemmen zouden kunnen gekregen hebben, waardoor ik vreesde dat Elliott wellicht nooit meer geselecteerd zou worden voor deze lijst.

 

Maar goed, het is er tot mijn grote verbazing dan toch weer van gekomen: vanaf deze week kunt u dus stemmen op het héérlijke ‘A touch of kindness’ van Elliott Murphy; één van de vele hoogtepunten op Elliott z’n nieuwe schitterende, 29ste studioalbum ‘Coming home again’ dat vanaf volgende week in de Betere Platenwinkels (Bilbo, Fnac, Eddy’s Records Halle) verkrijgbaar is!! Ik heb ‘Coming home again’ al een paar weken geleden toegestuurd gekregen en het is een Absolute Aanrader!. Meer daarover later eens, als ik ooit eens 5 minuten méér tijd heb.

  

Stemmen op ‘A touch of kindness’ kan hier:

 

http://195.0.110.54/poll/carteblanche/showPoll.jsp?id=741&xsl=/poll/carteblanche/new/showPoll.xsl

 

Vul uw naam in, uw emailadres en kies 3 songs uit de onderstaande lijst en verzend uw keuze. Radio 1 bedankt u nadien voor Uw Stem! En u kan er nog 2 filmtickets mee winnen! Mijn suggesties zijn alvast ‘A touch of kindness’ dus van Elliott Murphy (nummer 16) en verder het prachtige ‘Demon’ van het nog steeds véél te goed Bewaarde Belgische Geheim Marjan Debaene (deze week gestegen naar nummer 6) en ‘Lady of the sea’ van Seth Lakeman (deze week gedaald naar nummer 7). Deze songs kun je overigens beluisteren via de MySpace pagina’s van deze artiesten:

 

è http://www.myspace.com/elliottmurphy

è http://www.myspace.com/marjandebaene

è http://www.myspace.com/sethlakeman

 

Stemmen op Elliott betekent overigens méér dan alleen maar een eventuele notering in de Carte Blanche lijst. Allicht krijgt hij daardoor ook een hogere speelrotatie in de playlists van Radio 1 en dus meer promotie voor zijn nieuwe album ‘Coming home again’ én hopelijk resulteert dit dan ook in een uitverkocht AB-concert op 17 maart! Vlug je ticket bestellen is dus de boodschap en dat kan hier! En vergeet dus ook hier niet te stemmen op ‘A touch of kindness’ deze week! Doén!