dEUS live in Amsterdam 15-04-2008

Mijn eerste geplaatste bootleg kende met 9 downloads van de eerste cd en 4 downloads van de tweede cd via de rapidshare links een tamelijk succes. Daarom brei ik er meteen een vervolg aan met een bootleg van het concert dat dEUS op 15 april jongstleden in de Melkweg in Amsterdam gaf. Maar liefst 7 van de 16 gespeelde songs kwamen van het nieuwe album ‘Vantage point’. Omdat de esnips van het Neil Young concert niet zo vaak beluisterd werden, en omdat mijn telemeter alweer bijna op ontploffen staat, laad ik de dEUS songs deze keer niet apart op via esnips. Volgende keer plaats ik het concert van The Gutter Twins op 8 april 2008 in Manchester. Tenzij iemand persé het eerste Neil Young concert in Antwerpen zou willen.

Download hier het hele dEUS concert

Dit was de setlist:

1. When she comes down

2. Sun Ra

3. Favourite game

4. Fell off the floor, man

5. The architect

6. Slow

7. Nothing really ends

8. Bad timing

9. Instant street

10. What we talk about

11. Smokers reflect

12. Roses

13. Oh your god

14. Theme from turnpike

15. Is a robot

16. Suds & soda

En op Youtube vond ik een filmpje van ‘Instant street’ opgenomen tijdens datzelfde concert: