CONCERT – PEARL JAM-verslag nu op Goddeau + Setlist

Het Goddeau-verslag over het concert van Pearl Jam staat nu online; alsook enkele nieuwe cd-besprekingen. Ik kan er natuurlijk weinig commentaar over kwijt, maar het verbaast me alleszins niet dat het concert weer in een geluidsbrij verzandde in dat ellendige Sportpaleis. Alle groepen en artiesten die ik er in het verleden heb zien optreden, kampten er met hetzelfde probleem. Het allerergste dat ik er ooit heb meegemaakt was het concert van Live, oktober 2001. Een allesvernietigende galmende echo vernietigde toen dat hele concert. Volgens mij ligt het dus niet aan een té euforische PA-man; dat zijn tenslotte professionals, maar gewoon aan de akoestiek van de zaal zélf.

 

Ter aanvulling op het Goddeau-verslag, hieronder de setlist van woensdagavond, zoals hij op de Pearl Jam-site vermeld staat. Mijn favoriete songs heb ik in vet gezet. En voor de rest ga ik er alles aan doen zodat ik er volgend jaar wél bij kan zijn. Dan mogen ze deze uitstekende setlist nog eens overdoen, met slechts deze kleine wijziging: het verschrikkelijke ‘Do the evolution’ mogen ze er wat mij betreft uitgooien voor hun allerbeste song: ‘Nothingman’… In ieder geval: als iemand me aan een bootleg van vorige woensdag kan helpen, mag die me dat altijd laten weten via de mailknop in de rechterkolom hier.

 

1. Interstellar overdrive

2. Corduroy

3. Animal

4. Hail Hail

5. World wide suicide

6. Severed hand

7. Not for you / Modern girl

8. In hiding

9. Unemployable

10. Give to fly

11. Even flow

12. Present tense

13. Do the evolution

14. Big wave

15. Elderly woman behind the counter in a small town

16. Jeremy

17. Why go

 

Encore 1:

18. Soon forget

19. Black

20. Better man

21. Crazy Mary

22. Comatose

23. Alive

 

Encore 2:

24. Indifference

25. Hunger strike

26. Baba O’Riley

27. Yellow ledbetter

4 gedachten over “CONCERT – PEARL JAM-verslag nu op Goddeau + Setlist

  1. och Guy; da valt nog mee… Elliott Murphy doet soms wel 20 bisnummers 😉

    @ChildeRoland: dank u! Ik heb tot een paar jaar geleden die officiële bootlegs gevolgd; heb er zo’n 20-tal van liggen, maar ik wist dus niet dat ze dat nu nog deden…

    Like

  2. Ik geloof dat ze Nothin’man wel gespeeld hebben in Nederland (de dag voordien), net zoals “Spin the black circle” en “Like a hurricane”. Die had ik dan weer willen horen… 🙂

    Mijn verslagje vind je trouwens op mijn blog.

    Like

Reacties zijn gesloten.