CD – K3 : Ya Ya Yippee!!!

Gisteren hadden madam en ik voor het eerst ook het Onvermijdelijke aan ons been. Ons dochtertje is deze zomer namelijk net 3 jaar geworden en al helemaal in de ban van K3. Haar interesse in de populaire kindergroep groeide vanaf ze begin dit jaar naar school is beginnen gaan. Al vlug volgde de eerste K3-aankoop: de DVD van de musical ‘De 3 biggetjes’. Voor haar verjaardag kreeg ze dan de verzamelaar ‘5 jaar K3’ en ‘K3 in Ahoy’; een DVD die ik ook intussen ook al op eenvoudig verzoek van achter naar voor kan voorzingen. Inclusief choreografie, maar dan betaalt u ietsje meer.

 

In het besef dat de laatste jaren het begin van het nieuwe schooljaar gepaard gaat met een nieuwe K3-release, zag het er dus naar uit dat we dit jaar voor het eerst ook een écht nieuw album van K3 in huis zouden halen. En jawel hoor: toen ons Ayco vrijdagnamiddag terug van school kwam, mét haar gloednieuwe K3-schooltas overigens, ging het van “Krijg ik asjeblief de nieuwe cd van K3 papa”? En godmiljaar, probeer dàn als pa maar eens te weerstaan aan die twinkelende, verwachtingsvolle oogjes van je oogappel.  Trouwens, hoe zou ik het haar kunnen ontzeggen als ik mezelf wekelijks te goed doe aan enkele nieuwe cd-releases. Ik krijg namelijk het vliegend schijt als ik samen met mensen in de platenwinkel sta die zélf een vijftal cd’s tegelijk kopen, maar hun kind dan een cd ontzeggen als het daar al een half uur staat om te zagen. Moest ik het omwille van financiële redenen niet meer aankunnen om bovenop mijn eigen cd-aankopen nu en dan een nieuwe cd of whatever te kopen voor mijn dochter, zou ik in de eerste plaats mezelf nieuwe cd’s ontzeggen. Zeker weten. Toegegeven; het zou knagen, maar godmiljaar; in dat geval is er ook nog altijd de openbare mediatheek. Maar ik wijk af.

 

Gisteren was het immers de Grote Dag: samen met mijn dochtertje ging ik het voor het eerst een Nieuw Album van K3 kopen! En dat het déugd deed, verdomme; die pretoogjes te zien toen ze die nieuwe cd in haar handjes hield. Zij die ermee lachen: wacht maar tot u zélf kinderen heeft. Ik maakte het mezelf ook jaren geleden wijs, maar het is een feit: een kind is namelijk écht niet geïnteresseerd in úw cd-collectie, noch in de nieuwe cd van pakweg Audioslave of Bob Dylan.

8 gedachten over “CD – K3 : Ya Ya Yippee!!!

 1. Tof voor je dochter, Roen (hoewel, een boekentaske?). Maar je voelt zo de drang (ik had eerst drank geschreven, maar dat is een afwijking, net zoals dit) om jezelf te verdedigen? Zo ga je nooit hatemail krijgen. 😉
  Niet dat het ooit iets wordt tussen mij en K3, zelfs al komen er ooit 3-jarigen in huis.

  Like

 2. yékyék,

  en ik vol ongeduld aan het wachten op die drie jaar van de onze, kan ik zoner schroom de winkel binnen achter de cd’s van K3
  Manman. K3 is goed en blijft goed voor jong en oud.
  Blijf verdorie kind ook al ben je oud en versleten.

  Like

 3. versleten daar volg ik u in. Maar da oud dat weet ik nog zu nie.
  Ik leef mij nu in, in de leefwereld van een 9 maand oude baby.
  Manman, wa een schuun leve man.

  K3 laat mij dansen en handjes draaien.

  Like

Reacties zijn gesloten.