SUFJAN STEVENS presents Songs for Christmas

sufjan stevensBing Crosby kan het wel schudden vanaf nu: op 27 november verschijnen namelijk dé Kersthits voor de 21ste eeuw, handig verzameld in de box ‘Songs for Christmas’ van indie-held Sufjan Stevens! Ik kan die zeikkop zijn reguliere platen niet hebben; zijn alom bejubelde ‘Illinois’ bijvoorbeeld vond ik veel weg hebben van een geupdate versie van de Mary Poppins– of Sound Of Music-zeikliedjes, maar in deze Kerst-context bevindt dat soepkieken zich duidelijk hoorbaar in zijn natuurlijke omgeving. Hopelijk volgt hierna een box met Sufjan-kinderliedjes! Het zou alleszins een logisch vervolg zijn. Zijn we in één klap van dat K3-gezeik verlost. Go for it, Sufjan, en je wordt hélemaal mijn held! Beluister hier alvast de 5 cd’s door op de albumhoesjes te klikken en KOOP binnenkort deze fantastische box! Uw Kerst zal nooit meer dezelfde zijn.