Twilight Singers & Mark Lanegan – EP A Stitch In Time

twilight singers - stitch in timeDoe zoals ik vandaag gedaan heb en reserveer alvast uw exemplaar bij uw favoriete platenhandelaar: op 20 november verschijnt de EP ‘A stitch in time’ van The Twilight Singers feat. Mark Lanegan, Joseph Arthur en Rick McCollum. Deze EP viel al een maand te verkrijgen via iTunes, maar wordt nu ook in tastbare vorm op de markt gebracht. Het promotekstje van verdeler Bertus dat ik deze namiddag in mijn mailbox kreeg, klinkt alvast veelbelovend:

 

“De uiterst geslaagde tour van Greg Dulli’s Twilight Singers met Mark Lanegan krijgt alvast een klein vervolg met deze 5 track EP. Vanaf de eerste tonen is het meteen weer kippenvel geblazen en kan je niet anders dan je onderwerpen aan de melancholische pracht van de songs (waaronder een Massive Attack cover). Singer/Songwriter Joseph Arthur en oud Afghan Whigs gitarist Rick McCollum duiken ook op en werken mee aan een geluid dat meer dan ooit richting Afghan Whigs kruipt. Heerlijk, heerlijk, heerlijk!”

 

Op zondag 26 november concerteren de Twilight Singers mét Mark Lanegan in de AB zaal in Brussel. Ongelooflijk dat dit concert nog steeds niet uitverkocht is! Bestel dus NU en HIER uw tickets!

Een gedachte over “Twilight Singers & Mark Lanegan – EP A Stitch In Time

  1. Ik heb nog altijd geen tickets! Shame on me! Ben nochtans onvoorwaardelijke fan van Greg Dulli. Dringend iets aan doen dus!

    Like

Reacties zijn gesloten.