Sex met Stokken

Vorige nacht nog scherven gehad. Kwam er toch wel ineens een stok door het dakraam van onze Ranch gevlogen zeker! Chance dat mijn madam op dat moment bovenop mij lag, zodat zij die stok recht in haar r**t kreeg! Vijf minuten eerder, en ik was de gelukkige winnaar geweest! Enfin, de stok bleek van Ozon afkomstig en de opdracht die hij er aan vastgebonden had, luidde: “Zet eens een foto van uzelf op uw blog”.

 

Ozon beseft helaas niet dat ik nog in de digitale middeleeuwen leef. Mijn pc dateert van het jaar 2000 en draait nog op Windows 98. Jaja, lacht u maar gerust; ik heb toch maar mooi een schitterende cd-wall in mijne living! En bovendien: ik heb geen digitaal fototoestel. Een scanner heb ik wel; zo’n 3-in-1-ding van HP (scanner, printer, kopieerder), maar het scangedeelte daarvan heeft nooit gewerkt. PC te licht, uiteraard.

 

Maar, beste Ozon, maak u geen zorgen: het komt allemaal wel in orde. Ik heb ondertussen al gemaild naar vrienden om een fotoshoot van mij te komen nemen en dan versturen zij me de foto’s wel via mail. Nog even geduld dus en dan verschijnt hier binnenkort mijn onmenselijk afzichtelijke tronie! Dus, beste Ozon en beste iedereen: als u veel geluk hebt, komt u binnenkort hier mijn foto tegen, terwijl u smakelijk uw boterhammekes zit op te eten. Don’t blame me, blame Ozon! Om u alvast een idee te geven: telkens mijn dochter (3,5) die mannen van Lordi op TV ziet, roept ze spontaan: “Kijk mamaaa; papa is op tééévééé!!!!” Een kindermond en de waarheid, weetuwel…

 

In afwachting geef ik het BEeST alvast een ferm pak rammel met deze stok! Maak met andere woorden uw facie eens bekend op uw blog, BEeST!