Dylanoloog over Blood On The Tracks

bob dylan - blood on the tracksNieuw bij de links in ‘Goed Blogvolk’ vanaf vandaag: Peerkes Plaatjes! Met zijn eerste post, waarin hij het heeft over de totstandkoming van dé Dylan-classic ‘Blood on the tracks’, debuteert Dylanoloog peerke meteen indrukwekkend. Gaat dat lezen, gaat dat lezen! Een volgende beluistering van ‘Blood on the tracks’ zal nadien nooit meer hetzelfde zijn. Ik kijk alvast uit naar Peerke z’n verhalen over de andere Dylan-platen. En u? In ieder geval heeft Skynetblogs er sinds vandaag een beloftevolle, interessante muziekblog bij!

 

Hier alvast mijn favoriete song uit ‘Blood on the tracks’:

 

Een gedachte over “Dylanoloog over Blood On The Tracks

  1. Wow Roen, nog meer reclame voor mijne blog! Fantastisch! En hartelijk dank.
    En dan ook nog een clipje uit Hard Rain.
    Een prachtig begin van de dag.

    Like

Reacties zijn gesloten.