STASH – Blue lanes CD presentatie in Opwijk

Vanavond naar de presentatie van de nieuwe cd van Stash geweest in de Nijdrop in Opwijk. Elitaire muzieksnobs: haal wat mij betreft gerust uw pretentieuze neus op hiervoor, maar ik kan best genieten van de simpele, doch trefzekere pop/rock van Stash. En waarom ook niet? Als Serge Simonart in Humo openlijk zijn liefde mag uiten voor de Fixkes, mag ik toch dwepen met Stash zeker?! Tweeëneenhalf jaar hebben we moeten wachten op de opvolger van ‘Rock ‘n roll show’, maar vanaf vandaag ligt ‘Blue lanes’ eindelijk in de winkels. Ik had een promokopie van de cd enkele maanden geleden al een paar keer kunnen beluisteren in mijn favoriete platenwinkel, en toen viel me het fantastische ’I want you so bad’ meteen op. Ook tijdens de cd presentatie vanavond bleek het nummer een knaller. ’All that’s left’, de bloedmooie huidige single en nummer 1 deze week in Vox, mag dan vooralsnog jammer genoeg geen commerciële hit zijn; met dat hartverscheurend mooie ‘I want you so bad’ heeft de groep gegarandeerd een opvolger voor ’Sadness’, en dus een potentiële nieuwe wereldhit in Vlaanderen op zak! De rest van de cd moet nog wat rijpen, maar de eerste indruk is dat ‘Blue lanes’ een consistentere plaat geworden is dan ‘Rock ‘n roll show’. En ook live klonken de nieuwe songs alvast behoorlijk indrukwekkend. Ik wil tot slot Werner van platenlabel Petrol nogmaals van harte bedanken voor de uitnodiging van vanavond en ik mag hopen dat het publiek Stash inmiddels nog niet vergeten is. Stash is immers zo veel méér dan ‘Sadness‘. Dat bewijzen ze nu méér dan overtuigend met de nieuwe cd ‘Blue lanes’, die vanaf vandaag voor ’n zacht prijsje in de platenwinkels ligt. Laat hem daar aub niet liggen. ’Blue lanes’ verdient immers een plekje in de platenkast van iedere rechtgeaarde muziekliefhebber. En voor wie 20 euro te duur vindt voor een cd: Er al eens bij stil gestaan hoeveel u wekelijks spendeert aan uw kranten en tijdschriften die u evengoed op het internet kan lezen? Om nog maar te zwijgen van het wekelijkse verkwanselde bedrag aan kansspelformulieren en krasbiljetten waarmee u toch nooit wint. Ach ja, het is úw geld natuurlijk, maar ik ben toch blij dat ik mijn 15 euro geïnvesteerd heb in de nieuwe cd van Stash in plaats van in de plaatselijke Press Shop.

Beluister ‘All that’s left’ en ‘Concubine’ uit de nieuwe cd op de myspace pagina van Stash!

Onderstaande foto’s: De nieuwe cd, Stash in actie en mijn madam die Gunther Verspecht binnendoet waar ik bij sta.

stash - blue lanes

stash 03

gunther & madam

gunther & madam 02

3 gedachten over “STASH – Blue lanes CD presentatie in Opwijk

 1. Ik haal mijn neus zeker niet op voot Stash. Heb hun eerste cd, en wordt daar op geregelde tijd goed voor uitgescheten door mijn wederhelft, lol. Ik vind Verspecht gewoon een lekker ding, en de muziek, die mag er ook zijn ­čśë

  Like

 2. @Josie:
  Verspecht is idd een lekker ding. Mocht ik een vrouw zijn, ik zou ‘m ook binnendoen. Ik hoorde zaterdag op Radio 1 overigens dat ie sinds de vorige cd vader geworden is.

  En euhm, ben je er zeker van dat je de eerste cd bedoelt en niet de derde? De derde, ‘rock ’n roll show’ (hun vorige dus), bevatte de wereldhit ‘sadness’… Deze nieuwe is dus al de vierde Stash-cd!

  Like

 3. Je hebt gelijk. Mijn excuses, lol, ik bedoelde de rock ’n roll show uiteraard… Ja, dat van die baby had ik ook ergens gelezen…

  Like

Reacties zijn gesloten.