Het is geen plezier

Vanavond treedt de Engelse singer songwriter Michael Weston King op in café Toogenblik in Haren; een optreden waar ik al enige tijd naar uitkijk. Vorige week wilde ik ook graag naar het optreden van de Amerikaanse songwriter Slaid Cleaves in datzelfde café. Maar ik ging niet. De dag zelf werd de angst me te groot. Vandaag neemt die ellendige angst weer de controle over mezelf over. En dus blijf ik vanavond ook maar weer veilig thuis en leg ik dan maar Michael Weston King z’n cd ‘A new kind of loneliness’ van vorig jaar nog eens op.

Living in constant fear, het is geen plezier.

‘The day after valentine’s day’ blues van Elliott Murphy brengt gelukkig enige troost. En voor wie Michael Weston King nog niet kent: hier zijn de enige 2 filmpjes die ik van ’m vond op YouTube:

3 gedachten over “Het is geen plezier

  1. Ik ben blij dat het bij mij gewoon spanningen en een ontbreken van controle zijn en geen angst. Concerten zijn bijwijlen ook een opgave (en vooral die mensen allemaal) maar ik geraak er tenminste nog.

    Courage!

    Like

Reacties zijn gesloten.