Rooie oortjes

The Jon Spencer blues Explosion - Now I got worry
 

Met dank aan Guy ‘Now I got worry’ van The Jon Spencer Blues Explosion nog eens uit de kast getrokken. Zij die ervan overtuigd zijn dat Eric Clapton Blues speelt en liefhebbers van andere op maat gesneden confectieblues lopen hier best in een wijde boog omheen. Maar dan missen ze met ‘Skunk’ wel één van de allerbeste albumopeners ooit. Gooi uw boxkes dus maar wijd open en besef: Grinderman was slechts een lightversie hiervan. Rest de vraag die ik mij nu al 12 jaar stel bij het horen van deze onmenselijke oerschreeuw: wie gaf Spencer tijdens de opname hiervan zo’n ferme welgemikte stamp in zijn zizi? Zizou? Of de toen 8 jarige Steven Defour?

Here goes: Skunk

 

3 gedachten over “Rooie oortjes

  1. Wow, ik was vergeten dat dit album al 12 jaar oud was, zodoende begin ik me ook plots oud te voelen. Ik kocht het album 12 jaar geleden voor het nummer Two kinds of live.

    Like

Reacties zijn gesloten.