Citytrip naar Heima

Sigur Ros - Heima
 

Tof verslag op de blog van Josie over haar citytrip naar New York. New York is echter niks voor deze misantroop besef ik door dat verslag en de overweldigende foto’s. Voor mij liever een maandje of 6 (of langer) het uitgestrekte Niets en de oorverdovende Stilte van Ijsland, de Noordpool of één of ander godverlaten Zweeds boerengat alstublieft. Galmaarden wordt me al te druk. Hier voel ik me zelfs al constant bekeken. Kan ook aan mijn yeti looks liggen natuurlijk. Ik heb dringend nood aan een rustgevende massage voor mijn getormenteerde ziel en dus dompel ik me vanavond nog eens onder in het heilzame massagebad ’Heima’ van Sigur Ros want dat is alweer veel te lang geleden. Bedankt om me daaraan te herinneren, Josie.

 

 

Een gedachte over “Citytrip naar Heima

  1. Graag gedaan hoor, leuk dat je het verslag kan smaken.
    Grappig hoe ieder mens hetzelfde bereikt op zijn eigen manier he, zo word ik compleet zot in de natuur, veel te stil. Tenzij voor een trektocht te paard of een wandeling met mijn honden, maar da’s anders. Ik + natuur op zich, dat werkt niet. Ieder mens zijn ding he ­čÖé
    ps: in NY wordt er volgens mij niemand bekeken, dat is er net het leuke aan, ze zijn daar een en ander gewend. Je kan daar doodvallen zonder dat iemand zal opkijken denk ik, lol. Lang leve de anonimiteit van de steden.

    Like

Reacties zijn gesloten.