Striptease van de dag

Ik heb nog eens grote kuis gehouden in mijn blogroll. Vier blogs heb ik er onverbiddelijk uitgegooid en een aantal nieuwe, interessante blogs zijn in de plaats gekomen.

* Peerke is om technische redenen (ik kan hem geen ongelijk geven) verhuisd naar blogspot. Maar zijn oude blog blijft hopelijk online. Daarom staan zijn beide blogs in mijn blogroll.

* Bob Dylan in Nederland heb ik eindelijk recent ontdekt en toegevoegd. Er kunnen immers niet genoeg Dylanologen zijn.

* Nog méér Dylan op Croz.fm. Deze mens is enkele weken geleden ook uit noodzaak moeten verhuizen. Ik volg zijn blog al jaren, en je zult zelf wel begrijpen waarom als je ziet welke schatten hij op zijn blog herbergt.

* Alles over de skynetblogs heb ik vooral toegevoegd voor mijn eigen gemak.

* Teruggevonden: Ella Guru!

* Ook aan het bloggen geslagen en nu pas ontdekt: Fideel van Digg.

* En naast debonair heb ik nog een damusic blogger gevonden: Muziekfriek!

* En eindelijk is mijn geliefkoosde mede misantroop Sezaar Sez ook aan het bloggen geslagen! Waar wacht je nog op, Matthieu van Goddeau?

* En voor de broodnodige dagelijkse ontspanning heb ik deze ook toegevoegd, want ik durf die wel eens te vergeten. Tenslotte zijn alle venten dezelfde vetzakken. Laat u wat dat betreft niks wijsmaken, beste wijven. Ook uw vent bezoekt minstens één keer per week deze site.

Dat is het zowat. Gelieve eens te controleren of de link naar uw blog werkt. Indien één van de gelinkte blogs niet gelinkt wenst te worden op mijn blog, gelieve me dat dan ook te laten weten bij de reacties. En omgekeerd mag ook natuurlijk: indien je graag je blog gelinkt zou zien, gelieve me dat dan ook te laten weten. Ik beoordeel dan wel zelf of ik het de moeite vind om jouw blog te linken. Verder hoop ik dat Muziekjes van Marc Vos eindelijk eens écht van start geraakt.

Daarnaast heb ik bij ‘Roen Raadpleegt’ ook nog één en ander toegevoegd.:

* American Connection: prachtig KRO radioprogramma voor de americana liefhebber. Prachtige, informatieve site ook.

* Ron’s Alt Country ken ik ook al jaren en hoewel Ron niet veel updates meer plaatst, verdient zijn site eindelijk eens een link op mijn blog, al was het maar voor het informatieve archief.

* Dime: Voor al uw oude en recente kwaliteitsbootlegs.

* Cosmox: Voor al uw online aankopen. Ik was geen voorstander van online kopen, maar nu heb ik onlangs dankzij Guy met Cosmox een zéér laagdrempelige online shop gevonden. Voordelen: Een ruim aanbod (ik vond en kocht er eindelijk ‘Warmth & beauty’ van Thad Cockrell), geen verzendingskosten, je wordt mailsgewijs verwittigd als je pakket verstuurd werd, een dag na ontvangst van die mail ontvang je je pakket al in de brievenbus, en aan het pakket plakt een handig overschrijvingsformulier. Je hoeft dus niet op voorhand te betalen. En, het belangrijkste, je hoeft dus niet online te betalen (je hebt de keuze wel natuurlijk); hetgeen altijd de grootste drempel was voor mij om online te kopen. Ik heb inmiddels al enkele bestellingen gedaan en ben alvast zeer tevreden over de service. Een aanrader dus.

* No Depression: Het tijdschrift bestaat jammer genoeg niet meer, maar de site wordt gelukkig nog wel geupdated. Raadpleeg ik vooral voor nieuwe rootsreleases.

* Miles Of Music: ook een online cd shop, maar die gebruik ik al 6 jaar om gewoon nieuwe releases te raadplegen.

* En tenslotte ook de vernieuwde homepage van Skynet.

Tot zover. Maar check vooral gerust alle links op mijn blogroll en op ‘Roen raadpleegt’. Meestal kunt u via deze links interessantere dingen lezen dan hier op mijn overbodige, nutteloze, stomme blog.

 

6 gedachten over “Striptease van de dag

  1. Matthieu is daar serieus over aan het nadenken, hoor! Hij wil misschien zelfs een Goddeau-blog. Maar ja, wie wil er nu nog maar eens lezen hoe geweldig 65daysofstatic wel niet is? 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.