Lokale schoonheid

Omdat ik zo menslievend ben, heb ik al mijn filmpjes van het concert van Elliott Murphy & The Normandy All Stars van vorige dinsdag in Ieper op YouTube gezet. En voor uw gemak heb ik van het hele concert onderstaande playlist gemaakt, waardoor u het concert in de juiste volgorde en integraal kunt bekijken. Nee, niet helemaal integraal. Want zoals ik in het vorige bericht al zei onbreekt ‘Lost and lonely’ uit de setlist. Sorry daarvoor. Op dat moment moest ik mijn lege batterij wisselen. Volgende keer beter. Let ook vooral niet op ‘Just a story from America’. Ik werd toen compleet van mijn stuk gebracht door een lokale schoonheid die me op dat moment aansprak. En voor de rest: alstublieft!

* Edit: om de één of andere reden schijnt onderstaande player niet naar behoren te willen werken. Daarom geef ik ook maar de directe link naar de player:

 http://www.youtube.com/view_play_list?p=BC87AC19E05C910E

En een directe link naar iedere individuele song:

Setlist:
1. Crepuscule
2. Black crow
3. Sonny
4. Green river
5. Pneumonia alley
6. Ophelia
7. Razzmatazz
8. Canaries in the mind
9. You never know what you’re in for
10. Last of the rock stars / Shout
11. On Elvis Presley’s birthday
12. Lost and lonely
13. A touch of kindness
14. And General Robert E. Lee
15. Diamonds by the yard

Encore:
16. LA woman / Baby please don’t go / Spoonful / I got my mojo working / LA woman
17. Come on Louann
18. Frankenstein’s daughter
19. Just a story from America / Twist & shout / La bamba
20. Never say never again

 http://www.youtube.com/cp/vjVQa1PpcFNpGKLm2U2WOy6AQL1HEA–mkaONHFltoc=

Een gedachte over “Lokale schoonheid

  1. Dank je Roen. Maar ik wacht nog even, tot het weer koud is en regent. Dat zal wel niet zo lang meer duren.

    Like

Reacties zijn gesloten.