Gezocht: Vrienden !

decoration
In plaats van mijn tijd nuttig te besteden en me te focussen op mijn album top 100 hier op mijn blog, heb ik nu al 2 dagen verspild aan de lege doos genaamd Facebook. Alsof het leven nog niet kort genoeg is om me door die onzin te laten verleiden. Verdoeme, verdoeme, verdoeme toch! Ach ja, die hype waait ook wel over…

Over ‘tijd’ gesproken: ‘De tijd’ is nu zondag het thema in ‘Het laatste uur’, het überfantastische nieuwe radioprogramma van Koen Fillet op Radio 1. Waarom ik dat zeg? Euhm, veel kan en mag ik er niet over zeggen behalve dat u allemaal moet luisteren nu zondagavond tussen 23u en 24u! Of herbeluister het programma vanaf maandag via de pagina van ‘Het laatste uur’! Of abonneer u op de podcast van ’Het laatste uur’!

 

 

 

13 gedachten over “Gezocht: Vrienden !

 1. AHA! Daar hebt ge uw TIJD ingestoken! Ben benieuwd, wie van de drie?

  Pendulum (Perth); een drum and bass-groep uit Perth, Australië;
  Pendulum (Melbourne); een electronic-groep uit Melbourne, Australië;
  Pendulum (album); een jazzalbum van bassist Eberhard Weber.

  Like

 2. Ik ben toch ook al je vriendje!
  en facebook is maar zo leeg als je dat zelf wil he 🙂 (u merkt het, een facebook-adept in de verdediging);

  Koen Fillet is super! ik ben fan van het eerste uur!
  en we moeten luisteren zondag? ik verwacht een knallende bijdrage van op de ranch!!!

  Like

 3. hallo roen, op terugweg van een concert hoorde ik je aankondiging van mark’s “pendulum”. Het concert waarvan ik terugkwam was de in Praag wonende Brit “Phil Shoenfelt” die in een café” in Tielt optrad. Hij heeft een stem tussen Mark Lanegan en Nick Cave; check it out !!!!

  Like

 4. als jij komt, komen marielle en ik; ik dacht dat jij trouwens engelse folk niet goed vond ? je hebt zaterdag de verkeerde keuze gemaakt door niet mee te gaan naar martyn joseph en weer die standaard set van elliott te moeten doorstaan…

  Like

 5. ikke engelse folk niet goed vinden? ooit moet ge mij verkeerd begrepen hebben dan. man, richard thompson is nen held en fairport convention staat hier haast wekelijks op 🙂 Lucske van Toogenblik was trouwes ook in den AB de zaterdag 🙂

  jaja, de vrijdag gaan madam & ik zonder pardon naar Toogenblik! Tot dan? En zéker ook den 31ste gaan eh man, voor ESP! daar verwacht ik toch veel van…

  Like

 6. Ik denk dat ik al in bed lag. En ik had dit nog niet gelezen. Ik kom, zoals je wellicht al weet, altijd te laat. Maar ik kom wel altijd, niet alleen vanwege de vriendschap, maar zeker ook vanwege de verwantschap, facebook of geen facebook. Ik verknoei inderdaad mijn tijd met dat ding, maar anders zou ik hem met iets anders verknoeien.
  Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar die Mark Lanegan.
  Pendulum was ook een Belgisch groepje van Erik Vaneigen (of hoe spel je zijn naam?), met de grote hit ‘It’s A Beautiful Day’. Niet dat dat er toe doet.

  Like

Reacties zijn gesloten.