ELLIOTT MURPHY AB Brussel 4/10/2008

Ik ben net terug van een leuk Elliott Murphy feestje in de AB in Brussel. Mijn rug is om zeep nu, maar dat is niet erg. Belangrijker is dat ik er eindelijk in geslaagd ben om een heel Elliott Murphy concert op te nemen met mijn onnozel digitaal Sony cameraatje. Ik ga dan ook geen soort van review schrijven over dit concert. Nee, ik ga al mijn filmpjes opladen op YouTube en in de loop van de volgende dagen hier op mijn blog posten, zodat u dan zelf uw eigen review over dit concert kan schrijven of bedenken. Met mijn eigen reviews over Elliott Murphy concerten heb ik u hier in het verleden immers al meer dan genoeg verveeld. Het eerste filmpje heb ik zonet al opgeladen en ik heb gekozen voor het nummer ‘Doctor of mercy’; een song uit ‘Soul surfing’ die Elliott onlangs in zijn setlist opgenomen heeft. Waarom ben ik begonnen met song nummer 15 uit de setlist en niet met de eerst gespeelde song?

Well, I’d like to dedicate this song to my friend Andrew from London, because it’s his favourite Elliott Murphy song and he’d love to hear a recording from it. So, please Andrew; this one’s for you my friend.

 

Inmiddels plaatste Piet Vercaempst al zijn review van vanavond op zijn site. Het was blijkbaar meteen zijn eerste Elliott Murphy concert en zoals dat altijd gaat bij eerste Elliott Murphy concerten: het Elliott Murphy virus heeft hem ook te pakken. Lees hier zijn spontane review.

En hier is de setlist van vanavond:

1. Selling the gold (CD: Selling the gold)
2. Black crow (CD: Soul surfing)
3. Sonny (CD: Beauregard)
4. Green river (CD: Strings of the storm)
5. Pneumonia alley (CD: Coming home again)
6. Ophelia (CD: Notes from the underground)
7. Razzmatazz (CD: Notes from the underground)
8. Canaries in the mind (CD: Coming home again)
9. You never know what you’re in for (CD: Night lights)
10. Last of the rock stars (CD: Aquashow)
11. Winners, loosers, beggars, choosers (CD: Party girls and broken poets)
12. On Elvis Presley’s birthday (CD: 12)
13. Doctor of mercy (CD: Soul surfing)
14. A touch of kindness (CD: Coming home again)
15. And general Robert E. Lee (CD: Notes from the underground)
16. Diamonds by the yard (CD: Night lights)

Encore:
17. LA woman medley
18. Come on Louann (CD: Soul surfing)
19. On my mind (CD: Notes from the underground)
20. Change will come (CD: Affairs)
21. Never say never again (CD: Never say never, The best of 1995-2005)
22. As good as (CD: Coming home again)
23. Anastasia (CD: Just a story from America)
24. Sicily (CD: 12)

Een gedachte over “ELLIOTT MURPHY AB Brussel 4/10/2008

Reacties zijn gesloten.