Warre Borgmans en zingende acteurs

Zeer moeilijk thema vandaag in ‘De zomer van 2015′. Warre Borgmans zocht zingende acteurs. Zingende acteurs begot; over ’t algemeen draait zoiets uit in over acting. Ik vond het vandaag dan ook de minst goeie aflevering tot nog toe van ‘De zomer van’. Ik moest vandaag, in tegenstelling tot alle vorige dagen, harken om tot een valabele top 5 te komen. ‘Always look on the bright side of life’ van Monty Python ben ik inmiddels kotsbeu gehoord, maar zwijg me vooral over dramaqueen Stanneke Van Samang. Uiteindelijk vond ik toch 5 songs, en wat mij betreft is dit zowat het beste wat er te vinden is onder de categorie zingende acteurs:

 

1. The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band :: If I needed you

2. Steve Martin & The Steep Canyon Rangers ft. Edie Brickell :: Pretty little one

3. Joaquin Phoenix :: Ring of fire

4. Jeff Bridges & Ryan Bingham :: What a little bit of love can do

5. Kevin Costner & Modern West :: Let me be the one