Soep op Muzikantendag

Er zijn zo van die dagen dat alles in de soep draait. Zélfs @ Roen’s Ranch.

Maar hét hoogtepunt van de dag was toch wel: computer-scherm naar de kloten. Nuja, niet moeilijk: pc viert op 16 januari 2007 zijn 7de verjaardag… ’t moest er ooit eens van komen.

 

Nog een geluk dat ik altijd mijn NOG ouwere pc (uit 1995) bewaard heb, waardoor ik het kapotte scherm kon vervangen door het scherm van de ouwe pc. Met als resultaat dat ik me nu moet behelpen met een mini-schermpje. Enfin, beter iets dan helemaal niks meer.

 

Klein nadeel: hier kan ik mijn geluidsboxjes niet op aansluiten. Niet dat ik veel muziek beluister via pc; hoogstens eens dingetjes op MySpace-pagina’s… maar ik vind het altijd handig om Radio 1-fragmentjes (interviews) te kunnen herbeluisteren. Dat zal dus nu een tijd niet meer kunnen, want ik weiger voorlopig om een nieuwe pc te kopen. Den deze zal echt finaal moeten crashen, doodvallen, whatever vooraleer ik ne nieuwen aanschaf. Tenslotte gebruik ik dit beest enkel om wat rond te surfen, te mailen, te bloggen, te forummen and that’s about it.

 

Ow ja, op copain Kristof zijn blog gezien dat het vandaag Sint-Cecilia is. Dus aan alle muzikanten out there: alsnog een Gelukkige Muzikantendag gewenst! Zelf ben ik nogal goed in het luchtgitaren en in het tokkelen op ons Ayco haar speelgoedpianootje. Och ja, waarom zélf muziek willen spelen, als er al zovéél goeie muziek gemaakt wordt en dus zovéél goeie muziek te ontdekken en te beluisteren valt…

 

NP: ‘Destiny’ van Elliott Murphy (bootleg AB Brussel 12/03/2005)

 

Een gedachte over “Soep op Muzikantendag

  1. Helemaal mee eens, maar gezond eten interesseert me wel (lekker eten ook hoor) en als je kanker van dichtbij te zien krijgt, dan doet iets met een mens…

    By the way, was je erbij, gisteren bij The Twilight Singers? I was. And Mr Dulli heeft tegen MIJ gesproken, ha! Ik was het meisje dat niet wou meeklappen toen hij het vroeg, lol 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.