Bedankt RTBF voor DE GRAP van 2006!

grap van het jaarEven tussendoor: Goed gelachen met de RTBF hun meesterlijke Vlaanderen Onafhankelijk uitzending van gisteren, waaruit blijkt dat de mens, gezien de massale reacties tijdens en na de uitzending, 68 jaar na ‘The war of the worlds’ nog steeds geen haar veranderd is. Resultaat: de zuurpruimen staan weer in de aanbieding vandaag! Beste Yves Leterme, troost u: indien ik zo’n grijze smoel zoals de uwe iedere dag in de spiegel zou moeten aanschouwen, zou ik ook niet meer kunnen lachen mè gedacht. Man toch. Goeie raad: kijk eens tussen uw benen en besluit: Vlaanderen Onafhankelijk? Mijn kloten!

Een gedachte over “Bedankt RTBF voor DE GRAP van 2006!

  1. zalig, toch?
    Leve de mannen van de RTBF. Zelden zo gelachen. Mijn arme leerlingen (voornamelijk Franstaligen) zijn er allemaal ingelopen.

    Like

Reacties zijn gesloten.