99 km van Nr. 20 verwijderd

decoration

Mappy leert me dat Billy-Montigny iets minder dan 100 km van onze ranch gelegen is. Reistijd: iets meer dan een uur. Geen onoverkomelijke hindernis dus om zaterdag onze ranch te verlaten om ons naar dat Noord-Franse gehucht te verplaatsen voor een concert van Elliott Murphy. Daarmee scoort Billy-Montigny een voorlopige zesde plaats in onze top 16 van Elliott Murphy concertverplaatsingen. In november komt Mechelen daar ook nog bij (68 km). Bemerk ook dat het nu zaterdag ons twintigste (21ste zelfs!) Elliott Murphy concert wordt. Op naar het zilveren jubileum dus volgend jaar! (volg de rode link voor de verslagen van toen)

 1. Roen’s Ranch – Verviers: 167 km (2 keer)
 2. Roen’s Ranch – Ieper: 108 km
 3. Roen’s Ranch – Merville: 107 km
 4. Roen’s Ranch – Sint-Truiden: 107 km
 5. Roen’s Ranch – Gistel: 106 km
 6. Roen’s Ranch – Billy-Montigny: 99 km
 7. Roen’s Ranch – Poperinge: 95 km
 8. Roen’s Ranch – Sint-Eloois-Winkel: 91 km
 9. Roen’s Ranch – Beveren: 87 km
 10. Roen’s Ranch – Marke: 85 km
 11. Roen’s Ranch – Lokeren: 66 km
 12. Roen’s Ranch – Wespelaar: 65 km
 13. Roen’s Ranch – Kluisbergen: 53 km
 14. Roen’s Ranch – Brussel, AB: 50 km (2 keer, zie hieronder)
 15. Roen’s Ranch – Gent: 48 km (2 keer dus)
 16. Roen’s Ranch – Zottegem: 23 km (2 keer)
 17. Roen’s Ranch – Lessines: 13 km

Bovendien verzorgt niemand minder dan de Gentse singersongwriter Bruno Deneckere het voorprogramma van Elliott in Billy-Montigny. Opmerkelijk, als je weet dat Deneckere op ‘Crescent of the moon’ uit 2004 in het nummer ‘Suitcase’ deze tekstregels zingt:

There was a guy called Elliott Murphy

Playin’ on the radio

So I turned it down

Ik ben dus alvast benieuwd of Deneckere deze song in zijn setlist zal opnemen nu zaterdag! In ieder geval kijk ik ook uit naar het optreden van Bruno Deneckere. Tenslotte is zijn vorige cd ‘Crescent of the moon’ één van mijn all time favoriete Belgische platen en is zijn nieuwe cd ‘Someday’ nog altijd met kilometers voorsprong de beste Belgische cd van dit jaar wat mij betreft.

* Edit: Lap, ’t is nummer 21 nu zaterdag, mailt madam mij zonet:

 "’t Is nummer 21…Gent hebben we ook 2 keer gedaan (de allereerste met sandra en chris in de vooruit voorjaar 2000 en dan nog eens in de handelsbeurs najaar 2003 met dat affreus lelijk vrouwmens in’t voorprogramma)"

Met dat "affreus lelijk vrouwmens" bedoelt madam Sandy Dillon, die toen trouwens lichtjes fantastisch was.

Een gedachte over “99 km van Nr. 20 verwijderd

 1. Hey roen, we (vriendin en ik) zullen er vanavond ook weer zijn in billy-montigny voor het concert. Misschien ontmoeten we mekaar ­čśë Kijk uit naar iemand een zwarte lowepro rugzak! ­čśë

  Like

Reacties zijn gesloten.