Eindelijk Verse Drugs !

Eindelijk verse drugs deze week! Vorige week had mijn dealer geen verse lading gekregen vanwege die ellendige feestdagen, waardoor ik de hele voorbije week op mijn honger moest blijven zitten. Ik begon zowaar symptonen van afkickverschijnselen te krijgen: zweten, hallucineren, beven, braken en diarree waren het gevolg de voorbije dagen. Ik had dus dringend nood aan verse stuff. Vrijdag lag er gelukkig een hele lading verse shit in mijn voederbakje op me te wachten. Het zal wel volstaan om de volgende week mee door te komen. Een paar shots van ‘Sunday at Devil Dirt’ van Isobel Campbell & Mark Lanegan hebben me alvast een heerlijke trip bezorgd en rustiger gemaakt. Hopelijk is de rest van de lading ook van deze hoge, onversneden kwaliteit.

Nieuwe recente shit:

Nieuwe aanschafsels 09052008

64. Isobel Campbell & Mark Lanegan: Sunday at Devil Dirt
65. Elvis Costello & The Imposters: Momofuku
66. The Seatsniffers: Turbulence
67. Thomas Denver Jonsson: The lake acts like an ocean

Nieuwe oudere shit:

Oude aanschafsels 09052008

68. Bruce Cockburn: Anything anytime anywhere, Singles 1979-2002
69. Billy Bragg: Reaching to the converted
70. Cowboy Junkies: Open
71. Josh Ritter: Golden age of radio

 

4 gedachten over “Eindelijk Verse Drugs !

Reacties zijn gesloten.