Hallelujah ! Praise The Lord !

Het feit dat ik eerder deze week met mijn stomme kop in de gazet heb gestaan, lokt bij een paar labiele enkelingen blijkbaar nogal vreemde, zelfs achterdochtige reacties uit. U kent dat soort debielen wel: groot bakkes, roddelen over vanalles en nog wat tegen iedereen, maar stonden achteraan in de rij toen het verstand uitgedeeld werd. Die ziekelijke idioten (ik weet niet wie overigens) beweren dat madam en ik nog gauw het fototoestel naar huis zijn gaan ophalen nadat we in Galmaarden arriveerden en de brand zagen om dan alles te kunnen fotograferen en filmen om vervolgens al dat materiaal voor grof geld te verkopen aan de media. Kan niet anders volgens die zeikerds: ik heb immers een blog en werd – tot mijn eigen stomme verbazing overigens – bestempeld als ‘burgerjournalist’ in de krant (terwijl dit hier nochtans tot voor vorige week een simpel muziekblogje was). Ik moet volgens hen dus zo mediageil zijn als wat. Maar toegegeven hoor, bende kiekens zonder kop: madam heeft vanmiddag met het opgestreken geld al een superdeluxe reis voor een maand of 2 op het prestigieuze cruiseschip QE II geboekt. En VTM heeft me als dank voor de exclusieve beelden al een professionele camera ter waarde van een paar tienduizenden euro’s cadeau gedaan zodat ik in het vervolg nog sensationelere beelden zal kunnen schieten. Mét Porsche natuurlijk, zodat ik me in de toekomst snel naar rampgebieden zal kunnen verplaatsen. Spijtig genoeg vergaten ze er een rijbewijs of een privé chauffeur bij af te leveren.

Helaas voor mij en die enkele ellendelingen is de ontnuchterende waarheid wel even anders. Zoals ik immers al vele keren deze week hier zei: wij kwamen net terug van een Elliott Murphy concert en VOOR ELLIOTT MURPHY CONCERTEN HEB IK ALTIJD MIJN FOTOTOESTEL BIJ! Honderden, wat zeg ik, ETTELIJKE DUIZENDEN foto’s en filmpjes heb ik inmiddels al genomen tijdens Elliott Murphy concerten! Net zoals vorige zondagnacht in Kortrijk dus, waar het concert overigens plaatsvond in een mooie spiegeltent. Hieronder enkele foto’s van het concert van zondag, de setlist die ik tijdens het concert noteerde (doe ik altijd) en mijn zonet op YouTube opgeladen filmpje van ‘And General Robert E. Lee’.

Ik weet ondertussen dat de Mis van vanavond zal doorgaan in de parochiezaal van Galmaarden. Ik twijfel op dit moment nog of het wel een goed idee is om te gaan. Mijn karakterkop is ondertussen immers iets te bekend geworden en een paar pummels beschuldigen mij dus nu al van mediageilheid en sensatiezucht. Ik zou nochtans graag gaan om te horen wat Pastoor Kris Meskens al te vertellen heeft. Maar ik gun die enkele lamlendige zieligaards het plezier niet om me in mijn gezicht te zeggen: “Zeg, ge hebt toch uwe kodak mee eh; dan staat ge misschien weer in de gazet!” Ik zou op zo’n moment “mijne kodak” wel eens op hun stomme smoel kunnen kapot kloppen. En ook dát plezier wil ik dat soort idioten niet gunnen. Ik blijf daarom vanavond, en voor de rest van mijn verdere vervloekte leven, maar in mijn ranch en laat me onderdompelen in ’Pilgrim road’, de nieuwe schitterende cd van Willard Grant Conspiracy. Nog een extraatje dat ik me deze week kocht met het opgestreken geld van mijn exclusieve beelden en ooggetuige verslag! Hallelujah! Praise the Lord!

Setlist Elliott Murphy Live @ Sinksenfeesten Kortrijk zondag 11 mei 2008:

1. Crepuscule
2. Black crow
3. Sonny
4. Green river
5. Pneumonia alley
6. Ophelia
7. Razzmatazz
8. Canaries in the mind
9. You never know what you’re in for
10. Last of the rock stars / Shout
11. Gloria
12. On Elvis Presley’s birthday
13. Scandinavian skies
14. A touch of kindness
15. And General Robert E. Lee
16. Diamonds by the yard

Encore:
17. La woman medley
18. Come on Louann
19. I want to talk to you
20. Frankenstein’s daughter
21. As good as

YouTube Filmpje Elliott Murphy – And General Robert E. Lee : Live @ Sinksenfeesten Kortrijk zondag 11 mei 2008

Foto’s Elliott Murphy Live @ Sinksenfeesten Kortrijk zondag 11 mei 2008

Elliott Murphy live @ Kortrijk 11 05 2008 foto 0

Elliott Murphy live @ Kortrijk 11 05 2008 foto 1

Elliott Murphy live @ Kortrijk 11 05 2008 foto 2

Elliott Murphy live @ Kortrijk 11 05 2008 foto 3

Elliott Murphy live @ Kortrijk 11 05 2008 foto 4

3 gedachten over “Hallelujah ! Praise The Lord !

 1. Trek je er niets van aan, Roen, wat zo van die zeikerds zeggen…
  En je foto’s van Elliott en Olivier zijn schitterend !!

  Like

 2. Dankzij jou hebben wij en vele familieleden en vrienden thuis allemaal de realiteit gezien via het net,
  en mensen die helemaal niet op sensatie uit zijn (zoals wij) nemen die beelden op zoals ze zijn= dramatisch, ook jij hebt die beelden zo geinterpreteerd, alleen wou je dit alles nog met velen delen en dat kunnen mensen MET VERSTAND alleen maar goed vinden. Bedankt dat u aan velen de realiteit hebt laten zien zonder sensatie. We moeten er zeker niet fier over zijn dat dit in onze streek is gebeurd, maar de realiteit is wel de realiteit. En dat roddelen dat doen ze bij alles, daar weet ik meer dan genoeg van, hopelijk wordt u Roen nog niet in de nacht wakker gebeld!! Alvast ik vind je blog leuk, niemand anders zou dit beter verwoorden. Ik weet dat je daar meer geld insteekt dan je er werkelijk kunt uithalen….Doe zo verder, ik volg sinds ik je nu ken je blog op de voet. Hoe ne mens leuke mensen leert kennen via het net hé.

  Like

 3. Potvolkoffie dat toetsenbord gaat hier niet prima.
  In mijn vorige reactie bedoelde ik : “Ge zijt goe bezig en niet oe bezig” Geen verkeerd gedacht dus.

  Like

Reacties zijn gesloten.