Oorgasme van de dag

James Hunter - The hard way

JAMES HUNTER damesenheren! Heeft me compleet overrompeld dit weekend met zijn nieuwe cd ‘The hard way‘! Terwijl Eli ’Paperboy’ Reed het moet hebben van geforceerd lawaai en een in uw bakkes geluid, doet James Hunter het met finesse, subtiliteit, natuurlijke klasse, authenticiteit en heerlijke, grootse songs. En dan had ik nog niet eens zijn vorige albums ‘People gonna talk’ en ‘Believe what I say’ gekocht…

Wat een Plaat!
Wat een Stem!
Wat een Soul!

James Hunter dus!
Onthoud die naam!
En koop massaal zijn nieuwe cd ‘The hard way’!
En fuck Amy!
Fuck Duffy!
Fuck Mark Ronson!

Fuck al die nep soul!

JAMES HUNTER is the real deal!

Beluister hier ‘Carina’ maar eens (geen dank)! En bekijk en beluister hieronder de titeltrack. En probeer hierbij dan maar eens niét aan Sam Cooke te denken!

6 gedachten over “Oorgasme van de dag

 1. Terug naar the 50/60 ties ? Zeker goed bevonden, maar voor mij wat té weinig doorleefd.
  Ondanks zijn klasse,kies ik nu toch voor de retro van Amy.
  R&B, Ska…hij heeft er live niet de uitstraling voor.Amy daarentegen, naturel gedrogeerd.Ik hoop dat ze nog vlug een plaatje maakt,voordat haar longen het begeven!

  Like

 2. Terug naar de 50s met Hunter, inderdaad Mie! En zelfs terug naar de 30s met Caroline Herring, Eilen Jewell, Gillian Welch, Grey DeLisle, Iris DeMent & anderen !

  Vergeet overigens niet dat Amy een opleiding volgde aan de London School of Performing Arts. Krezip ging ook naar zo’n school, de hollandse variant. Let dus vooral op dat woord “performing”. Dat doet ze blijkbaar goed. Ze verdient er een Oscar voor. Ik geloof maw niets aan haar Mie, maar ik geef toe dat ik me tot begin dit jaar ook laten vangen heb.

  Like

 3. Roen, houden jullie van Tony Joe White ? Ik krijg net bericht dat hij op 10 nov. naar Het Depot te Leuven komt, op 13 nov. naar De Handelsbeurs in Gent, en….. op 11nov. naar Verviers (Spirit of 66).

  Like

 4. Dit is de eerste keer dat ik James Hunter hoor…en ben verkocht, deze cd ga ik kopen, had ook al een goede review ervan in Oor gelezen. Bedankt voor de tip, Roen !

  Like

 5. cool, moet ik dan zeker vast krijgen. z’n vroieg ebsprak ik nog nog, ook een hele fijne plaat. glad maar goed

  Like

Reacties zijn gesloten.