Jonge poes

Eindelijk een jonge poes aan mijn voeten! Nieuw gezinslid sinds maandag @ Roen’s Ranch: juffrouw Murphy! 5 weken oud! Zeikt en schijt de hele ranch onder!

murphy 01

En heeft al mijn beste zondagse schoenen ingepalmd!

murphy 03

5 gedachten over “Jonge poes

 1. Roen, wat een schatje.Een kattebak lost het probleem op. Opvoeden helpt…een beetje. Jullie Murphy, zoals mijn Pouhka en alle katten ter wereld, zal eigenzinnig haar ding doen.Ik ken echter geen enkel ander dier dat zo emotioneel intelligent is en troostend , en dus ook helend. Misschien een paard ook, maar dat kun je niet in huis nemen ( toch niet verder dan in de gang!)

  Like

 2. Ik ben niet echt een ‘kattenmens’, maar is me dat toch een schattig bolletje zeg. Zal wel leven in huis brengen ­čśë Veel plezier ermee, misschien dat het jonge pluizebolletje in zwarte vacht je nog zwartere gedachten wat kan doen vergeten?
  Goe weekend he!

  Like

 3. Ik was ook geen “kattenmens” Josie. Door omstandigheden gedwongen, is ons Pouhka hier aanbeland.Ik kan ze begod nu niet meer missen. Roen, een poes is veel rustiger in huis en kan gerust een dagje alleen blijven, zodat je al eens weg kan.
  Elliott Murphy moet geen concurrentie vrezen van zijn naamgenote !Als je het al wat moeilijker hebt met sommige mensen…katten kunnen luisteren en zwijgen en meeleven.Hun karaktertje moet je erbij nemen, maar dat is soms ook erg koddig!

  Like

 4. @ Mie:
  Ik heb het geluk dat wij hier op den buiten wonen en er wat verder een manege is. Ik zie de paarden hier dagelijks, wat zeg ik, ieder uur passeren. Ik zou zelf best graag willen leren paardrijden, maar mijn gehavende tussenwervels beletten dat. Je hebt in ieder geval gelijk: katten zijn heel rustig. Ik word er zelfs rustig van. Dat zit hier zowat de hele dag op mijn schoot.

  @Josie:
  Dank je, Josie. Ik hoop het ook, maar ik vrees ervoor. Ze brengt inderdaad wat vrolijkheid in de ranch, en dat was nodig.

  @Guy:
  Inderdaad! Katten houden immers van jazz! (woensdag naar de aristokatten gekeken ­čÖé

  Like

Reacties zijn gesloten.