White Winter Hymnal

Vandaag is het nog tot 20u 100 op 1 op Radio 1. Je kan HIERLANGS nog enkele uren stemmen voor de top 10. ‘De eerste sneeuw’ van Jan De Wilde lijkt me vandaag een passende, en ook wel een mooie nummer 1. Ondertussen schoot ik vandaag al onderstaande sfeerbeelden @ Roen’s Ranch. Het ziet er natuurlijk niet zo spectaculair uit als de beelden die ons vandaag vanuit de Hoge Venen of, beter nog, Oostenrijk, bereiken, maar we mogen tegenwoordig al tevreden zijn dat we überhaupt nog eens sneeuw te zien krijgen @ Flanders’ Fields.

De Eerste Sneeuw.mp3

Zonder flits:

de eerste sneeuw

Met flits:

de eerste sneeuw 02

4 gedachten over “White Winter Hymnal

 1. Ik heb die seizoenen nodig. Mijn Top-3, in volgorde van appreciatie : Herfst, Lente, Winter. Ik verfoei de hete/ halve zomers.
  Roen, ‘k heb gestemd : Wannes ( als eerbetoon), Jan De Wilde, Arno. Die schiftingsvraag vind ik maar niks…

  Like

 2. mja, ik mag het ook al vergeten met de geschifte vraag. Ze gaan het niet binnen het uur halen, en ik vulde 54 minuten in (hetgeen je toch ongeveer mocht verwachten indien meneer & madam geen koffie zouden gedronken hebben).
  mijn stemmen: Gorky, Jan De Wilde & Wannes (uiteraard). Wannes zou wel eens de nr. 1 kunnen zijn dit jaar.

  Like

 3. Wat een prachtige foto’s. Ik heb niet gestemd, en namiddag een beetje gehoord in de auto. Oorlogsgeleerden, mag misschien wel op 1 voor mij. De versie van Wannes & Roland is beter dan die van Dylan, en dat wil al wat zeggen. En dan heb ik ook nog een mooi liedje gehoord van Hugo Raspoet, maar die ken ik eigenlijk niet. Zou ik daar nog een cd van kunnen vinden, of is dit iets uit lang vervlogen tijden…

  Like

Reacties zijn gesloten.