White Winter Hymnal Pt.2

Ik voel mijn rug niet meer, een driedubbele longontsteking kondigt zich aan en mijn voeten zijn nog steeds ijsklompen. Maar de onverwachte sneeuwpret van vandaag hier op de Bosberg was al deze ellende dubbel en dik waard. En maar goed ook dat we er van genoten hebben, want zonet reed een tractor de helling af om zout te strooien. Het was de bedoeling dat we vandaag naar Halle zouden rijden voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest, georganiseerd door mijn madam haar werkgever. Maar door de hevige sneeuwval was het gewoon zelfmoord om je hier deze middag nog met de auto te verplaatsen. Mijn dochter was natuurlijk teleurgesteld dat ze de Sint niet zou zien, maar de barre, koude wind veranderde haar traantjes meteen in ijskegeltjes en de dikke sneeuwvlokken die voor heel wat sneeuwpret zorgden transformeerden haar betraande oogjes al gauw in glinsterende pretoogjes. Meer nog, de teleurstelling was helemaal vergeten en de blijdschap compleet toen Sinterklaas met enkele Zwarte Pieten tijdens de namiddag de helling kwam opgewandeld. Ayco haar dag kon niet meer stuk. Ze is nu 5 jaar, en het is de eerste keer in haar leven dat ze zich zo goed heeft kunnen amuseren in de sneeuw. Haar kaakjes gloeiden nog toen ik haar zonet in haar bedje stopte. Ik geniet nu nog wat na met het bekijken van de 863 foto‘s die ik vandaag genomen heb (waarvan hieronder een selectie), terwijl Mark Erelli op de achtergrond met het wondermooie ’Snowed in’ voor de treffende soundtrack bij de afgelopen dag zorgt.

 MP3 Mark Erelli – Snowed in

Lyrics Mark Erelli – Snowed in

 The weatherman warned me
Stay off the road tonight
If you know what’s best
Mercury is falling
There’s a storm rolling in
From the Midwest

He called for two feet of snow
So I turned off my radio
I’d heard enough
I’m gonna drive all night
To be snowed in with the woman I love

Forty miles an hour
From Connecticut to Maine
That’s as fast as I can go
Hazard lights flashing
On the cars spinning out
By the side of the road

You might think I’m crazy
But if you ever met my baby
You’d know why I’m out here in this stuff
I’m gonna drive all night
To be snowed in with the woman I love

When we wake up in the morning
And they haven’t cleared the streets
And everyone is digging out after the storm
Honey call in sick instead
Climb back in bed
I know a thing or two bound to keep us warm

I had a couple close calls
White knuckles on the wheel
And my nerves are frayed
But she’s gonna throw her arms around me
Flash those baby blues
And all my worries are just gonna melt away

Now I’m pulling in the drive
I should be glad to be alive
But she is all I’m thinking of
You know I drove all night
You know I drove all night
You know I drove all night
To be snowed in with the woman I love

 

sneeuw 001

 

 

  
sint 07

 sneeuw 01

sneeuw 02

sneeuw 04

sneeuw 06

sneeuw 08

sneeuw 09

sneeuw 10

sneeuw 11

sneeuw 12

sneeuw 13

sneeuw 15

sneeuw 16

sneeuw 19

sneeuw 20

2 gedachten over “White Winter Hymnal Pt.2

  1. Snowed in with the women you love ! Roen, weet je wel hoe gelukkig je jezelf mag heten ? En nogmaals….wat een mooie streek, waar je woont.

    Like

  2. Inderdaad een mooie streek, en bijzonder mooie foto’s. Wat een prachtige kleuren! Deze sneeuwpret doet me aan mijn eigen kinderjaren denken. Lang, lang geleden. Nu heb ik alleen nog maar last van koude voeten en verkoudheden. Hoewel ik als het op een ochtend gesneeuwd heeft, en er rijden nog geen auto’s en er lopen nog geen mensen op straat, heel opgetogen kan zijn, vooral als de zon schijnt.

    Like

Reacties zijn gesloten.